Blommor

När mannen kommer hem med en bukett blommor, då blir man sådär extra kär.

Jag har haft min mammadag idag, vi har faktiskt lyckats städa hela övervåningen, usch dammråttorna var inte att leka med. Sen har vi myst till en film, shoppat och fikat i stan. En helt perfekt fredag alltså!

Nu sover twinsen och jag ska förbereda bröllopsjobb imorgon. Kul!!!

Kvällskaos

Leia hade sovit 15 minuter idag på förskolan, 15 minuter! Alldeles för lite sömn för en sån liten kropp, det resulterade som ni kanske förstår i ett mindre kaos hemma.

Det roliga, eller kanske inte roliga, är att deras kaos humör smittar av sig på varandra. Mattis som egentligen borde varit rätt så nöjd och glad då han sov en och en halvtimme på förskolan hängde på Leia direkt.

Det fick bli en snabb mannagrynsgröt till middag och efter lite lirkande (läs en skrikandes unge i varsitt knä och halv i tvingande av de första skedarna) så blev humöret lite bättre.

När det är såhär kaosigt och man förstår hur trötta barnen är, men de kan ju inte lägga sig 17 då blir de pigg mitt i natten, ja då gör vi saker som är extra roliga och mysiga,

Idag blev det de här, bada i köket istället för badrummet. Underbart med en stor diskho! Där i satt de nöjda i nästan 20 minuter, vilket sen betydde att vi kunde mysa i soffan lite och vips så var klockan läggdags. Det bästa när de är så trötta är att de somnar fort, idag sov båda innan kvällsflaskan var uppdrucken.

Vad har ni för tips kaosiga kvällar eller dagar? Här är det alltså muta med frukt, extra roliga saker och mys son gäller för att få timmarna att gå.

Min morgon

Idag är det jag som har hämtning och lämning. Vilket betyder en morgon själv med dessa två nyvakna skruttar.

Jag gillar att få rå om dem på morgonen själv, oftast är de på riktigt härligt humör. Hemma får de alltid en macka och lite juice innan vi åker till förskolan, sen äter de frukost där. Och jag äter frukost på jobbet varje dag så det är riktigt lyxigt att inte ha frukost stressen hemma. Hur har ni det på mornarna? Lugnt och skönt eller blir det ofta stressigt?