Jennie-Lie

10 år, bara en liten del

Idag är det 10 år sen jag fick den finaste frågan någonsin av Hampus. Jag hade varit bortrest över julen och kom hem, 17 år och hade saknat Hampus sådär galet mycket som man kan göra när man är tonåring. Så jag for direkt hem till Hampus som hade förfest, de skulle på krogen, jag var lite för ung så jag fick helt enkelt vara kvar hemma (Hampus ville egentligen inte gå ut med jag tvingade honom), han gav mig sin hemnyckel om det var så att jag ville åka hem, och lovade att han isåfall skulle komma dit på natten. Sen frågade han halvviskande om det var okej att han sa till alla att jag var hans flickvän. Alltså hur sött? Världens finaste och omtänksammaste Hampus redan då, 19 år. Tänk om vi vetat då allt vi vet idag.

Hur som helst så tycker jag det är sååå värt att fira, så jag kidnappade iväg Hampus på hotellövernattning, spa och sen får vi se vad vi gör ikväll. En drink på stan, bio eller förmodligen så kommer vi somna i våra hotellsängar!


Så sjukt stolt över oss baby som klarat 10 år tillsammans. Med alla äventyr vi haft, alla medgångar och motgångar som vi tagit oss igenom och framförallt den otroligt fina familj vi byggt tillsammans! Ser framemot allt vi har framför oss, de här 10 åren är ju bara början! Tack för du står ut med mig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats