jennielie

Jennie-Lie

V.24

Hej och hå, igår gick vi in i v.24!
 
Från 1177.se
“Fostret väger cirka 600 gram och är ungefär 30 centimeter långt. Huden, som tidigare har varit helt genomskinlig, börjar bli tjockare och täcks av fosterfett. Nu kan fostret suga på tummen, det är en träning inför att suga på bröstet.”

Vilken vecka det har varit, från att ha haft lite oklara rörelser i magen till att verkligen känna av trollen ordentligt flera gånger om dagen. Även Hampus har fått känns sina första småbuffar, tänkte skriva mer om det i ett annat inlägg, eller kanske få Hampus att skriva?

 
– Magen fortsätter växa, träffade på en tjej igår som skulla ha barn i maj, min mage var inte alls långt ifrån hennes i storlek.
– Från och med den här veckan är jag sjukskriven 50%. Har gjort en nertrappningsplan med min barnmorska, och även om det känns tråkigt att inte kunna gå till jobbet så börjar jag känna av att kroppen tar mycket energi.
– Som jag skrev i ett inlägg förut så har jag den här veckan fått smaka på det som kallas för halsbränna. Inte alls roligt och jag har fått börja tänka på vad som åker ner i magen. Starkt och surt funkar inte alls bra.
 
Annat jag ser framemot i veckan är att min mamma, pappa och lillebror kommer och hälsar på. Vi ska göra massa roliga saker och de ska få se magen för första gången sen i julas, då den var obefintlig, så det kommer bli riktigt roligt.
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats