jennielie

Jennie-Lie

V.27

Fostret väger knappt ett kilo, och kan vara omkring 37 centimeter långt. Vissa barn kommer att födas med mycket och långt hår, medan andra inte har något hår alls när de föds.”


Ny vecka igen, senaste veckan har fokus varit på flytten så det känns inte som att det redan gått en vecka sen senaste uppdateringen. Rent allmänt mår jag fortsatt bra, fick mina första förverkar på torsdag natt. Förmodligen för all stress och packning med flytten. Men nu är jag sjukskriven och ser till att lyssna på kroppen.

– Trollen ligger fortfarande skavfötters i magen, om jag gissar rätt. Hjärtljuden hittas iallafall på samma ställen varje gång. Idag slog bådas hjärtan 150 slag/minut.
– Jag fortsätter sakta läsa mig in på förlossningen. Men eftersom vi inte vet om det blir vaginalt eller kejsarsnitt än så tar jag allt med en nypa salt och är öppen för förändringar längs vägen.
– Hampus är som alltid det bästa stödet jag kan ha, han påminner, frågar och pratar med mig om allt som kan kännas konstigt eller skrämmande.
– Bristningarna är nu ett faktum, på en vecka har de dykt upp ungefär dubbelt så många. Klart att det känns tråkigt och man undrar om man kunde gjort något mer för att förebygga det. Men samtidigt ät jag så stolt över min kropp som klarar av att bygga två små människor samtidigt, så nu försöker jag ta tankarna åt det hållet istället.
– Fick mycket beröm från barnmorskan idag för mina fina värden. Hon frågade gång på gång om jag inte åt några tillskott för det är tydligen ovanligt att man klarar sig utan det så här långt in i graviditeten när man väntar tvillingar. Heja kroppen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats