Jennie-Lie

Stockholm över helgen

I eftermiddag så ska vi åka och hälsa på vår gamla stad Stockholm, och våra många fina vänner som finns där. Men framförallt ska vi träffa våra fina kompisars lilla nykomling Uma. Kan inte längta mer, känns övermäktigt att få träffa denna lilla krabat för första gången, någonsin. Eller vi har setts massa gånger när hon låg i magen, bufflat lite varandra och
 
Är lite nervös inför tågresan, blir alltid illamående i vanliga fall när jag åker snabbtåg. Men nu när jag dessutom har två troll i magen så känns det som att det kan bli ännu värre. Jag ska iallafall se till att ta mina åksjuketabletter som jag fått utskrivna mot illamåendet jag hade i början av graviditeten. Hoppas det hjälper!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats