Jennie-Lie

Det är så kul

Jag har verkligen fastnat för det här med sjalande! Varje gång blir det lite bättre, kör fortfarande samma grundknyt. Idag var det Leia som fick åka lite sjal!

Sjal passar oss så bra eftersom de fortfarande har en bit kvar innan de kan sitta i bärselen. Vi har köpt en Babybjörn one, och jag tror Hampus kommer köra på den medan jag kommer införskaffa mig en lite snyggare sjal och fortsätta lära mig knyta lite olika knyt. Vet att ni är några här som sjalar, har ni några favoritknyt? 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Det finns en grupp på Facebook, bärsjalar heter den och är jättebra! Ett jättestort plus är att du kan bära båda barnen i sjal 👍 jag använder sjal till mitt barn och vi älskar det! Kan bära i timmar och det är ju supermysigt!

stats