Jennie-Lie

Här ska det knådas

Äntligen fredag idag, Hampus ligger hemma sjuk och jag gör mina sista timmar på jobbet för veckan. Men idag har vi vår allra bästa massös Ullis på plats. Så min kropp ser framemot en härlig ryggmassage. Jag har tänkt att försöka unna mig massage ofta under tiden som gravid, hur det har gått? Fick en massage i julklapp av mina föräldrar annars har jag inte unnat mig det en gång
Men nu får jag ryggmassage idag på jobbet, på måndag ska jag och Hampus på helkroppsmassage och veckan efter påsk ska jag på SPA med familjen som kommer på besök. Så nu kroppen ska du få njuta!
Fredag betyder också lite piff med röda läppar!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats