Jennie-Lie

Hello boobsen!

Hur stora kommer mina bröst vara innan de här kalaset är över? De växer helt galet mycket och var nog det första graviditets symtomet jag kände av. Men jag har ändå trängt in dom i samma BHar som innan jag blev gravid. Stackars bröst, så igår köpte jag mina allra första amnings-BHar och gick upp några storlekar. Och va bra mina bröst mår idag, himlen!

Två stycken fick följa med mig hem, båda från H&M, 149kr styck.

Till sommaren så ska jag införskaffa mig några i ljus-spets har jag tänkt. Men det får vänta lite tills jag ser om de tänkt stanna av i växandet. Hur har det sett ut för er andra? Har ni behövt gå upp mycket i storlek?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag har lite ångest för det där att skaffa amningsbehå, tror inte jag kommer fatta hur stor man behöver 😉 Känns ju jättedumt att gå och köpa en 90D om man normalt sett köper 75B liksom… Än så länge har jag bara ökat på omkretsen (och köpt utan byglar, gud så skönt!) men man får väl snart kapitulera 😉

  2. mamma Lie

    De kommer fortsätta växa,och som störst är de efter förlossningen när mjölken rinner till – man tror inte det är sant när man är van att ha liten byst.

stats