jennielie

Jennie-Lie

V.20

Igår knallade vi in i V.20, halvtid alltså. Här kommer en liten uppdatering på den senaste veckan.
Från 1177
Fostret väger nu ungefär 350 gram och är runt 24 centimeter långt. Det har fått ögonfransar och kanske lite hår på huvudet. Svettkörtlarna blir färdiga nu, men fostret kommer inte att börja svettas förrän efter sin födsel.
– Tröttheten kommer och går, det varierar mycket dag till dag. Men på kvällarna är det väldigt sällsynt att jag är vaken fram till 22.00.
– Magen växer och nu är det inga byxor som sitter skönt längre. Jag lever i strumbyxor/leggings och långa tröjor eller mjuka kjolar.
– Fortfarande känner jag inga jättetydliga rörelser, på ultraljudet fick jag veta att båda moderkakorna ligger i framvägg, vilket gör att det kan ta lite längre tid innan man känner några rörelser.
– Hungern har kommit, jag är hungrig i princip hela tiden. Försöker äta mycket frukt och mellis. Framförallt är det mat jag är sugen på, så godis och chipshyllan lockar inte mer än vanligt.

Förutom allt övrigt så har jag nu verkligen börjat våga längta efter de små trollen. Planeringen och inköpen har börjat och det känns bra att vara ute i god tid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats