jennielie

Jennie-Lie

V.22

Ännu en vecka har gått, en ganska jobbig vecka med mycket nya känslor i kroppen. Började med att jag i tisdags fick väldigt ont i övre delen av magen och sen även tungt att andas. Kunde iallafall sova på natten men sen kom det tillbaka på dagen så det blev ett besök hos läkaren. Kollades efter proppar, diabetes och annat som kan strula när man är gravid men allt såg bra ut vilket gjorde mig mycket lugnare. Men jag fick med mig ett sjukintyg och rekommendationen att börja ta de lugnare.
– Känslan av tryck i bröstet finns fortfarande kvar, speciellt på kvällarna. Då hjälper i princip ingenting förutom att gå och lägga sig.
– Illamåendet kan smyga sig tillbaka ibland, har inte listat ut vad det kan bero på. Det är inte varje dag men någongång då och då.
– De första buffarna har kommit denna veckan, de är väldigt snabba, svaga och inte så återkommande än. Men det har varit flera stycken i veckan så nu hoppas jag att även Hampus snart kan få börja känna de små trollen.
– Magen växer och växer för varje dag, ryggen har börjat kännas av lite, jag kan inte sitta eller ligga ner hur som helst längre. Men jag får fortfarande sova hela nätter (med min regelbundna kisspaus).
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag känner igen det där med trycket på kvällarna. Det är som om allting man äter under hela dagen samlas uppe mot bröstkorgen och så på kvällen tar det liksom stopp… på morgonen är det liksom borta igen… Illamående då och då har jag fått för mig beror på hur mycket som händer och hur mycket det växer i magen i perioder, men det är bara en gissning 🙂 Skönt att du får sova på nätterna 🙂

stats