Jennie-Lie

Min första morsdag

Tänk att jag ligger här på sjukhuset och kan säga att jag är mamma till två små troll! Självklart är det jobbigt att inte få ha dem hos oss hela tiden, men vi njuter så mycket vi bara kan iallafall!
 
Igår fick Hampus springa iväg på stan en sväng för att fylla på vårt förråd av saker. Tofflor, linnen, amnings bh-ar, strumpor och trosor fick han med sig till mig. Allt detta var saker som stod på min att köpa lista jag började på i onsdags kväll, 5 timmar innan vattnet gick. Hampus var borta bara två timmar men jag saknade han så mycket. Fick massa uppdateringar på bilder hur shoppingen gick iallafall. 
00,30 igår sa vi godnatt tills våra Troll och gick till rummet. Dukade upp lite gott mys på rummet med choklad, godis och chips. Hampus fick tillochmed en öl som Tomas kommit förbi med. Och rätt som det är så tar Hampus fram ett fint paket och säger ”-Grattis på morsdag världens bästa mamma.” Tårarna rann, och jag hade inte slängt en tanke på att det är morsdag. Men Hampus tillsammans med sin syster hade tänkt dom! Jag är så otroligt lycklig med min kärlek, tänk att just han ville bli pappa till mina barn. 

Tack igen älskling och syster! 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats