Jennie-Lie

Det snarkas så gott

Hela familjen ligger i vår säng och sover, utom jag. Här passar jag på att stöka undan efter middagen, röja upp saker från dagen och hänga en tvättmaskin. Det har aldrig varit så rofullt och lyxigt att hänga tvätt som det är idag, egentid i vardagen är väldigt mycket mer sällsynt just nu.
 
Dagen har knallat iväg fort, förmiddagen var lugn och sedan åkte vi iväg till min lillebror dit även min mamma kom sen. Plockade ihop lite där och sen fikade innan vi hade bokat värdering av lägenheten. Vi kära vänner är ju nämligen i hustittar snurran.
 
Nu ska jag krypa ner bredvid den här lilla charmören!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats