Jennie-Lie

Ett halvår av kärlek

Sex månader har aldrig gått så fort. Ni kom till världen alldeles för tidigt, mina älskade troll. Och den natten så startade ni en berg-och-dalbana som jag inte tror kommer att stanna förrän dagen jag inte längre finns. Förväntan, oro, hopp, sorg, glädje, förtvivlan, stolthet och förjäkla massa kärlek är bara några av alla känslor jag har fått uppleva med er. Fortfarande kan jag inte helt förstå vad vi har gått igenom tillsammans, mycket av de första dagarna med er är som en dimma. Men för varje dag som gått så har det klarnat mer och mer, och nu är ni det mest självklara i mitt liv.
 
Tack Leia och Mattis för att jag får vara er mamma! Jag kommer alltid att älskar er, mina två hjärtan!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats