Jennie-Lie

När jag hinner

Dagarna springer förbi, och oftast är jag glad om jag hinner få på mig en bra eyeliner nu för tiden. Men några helger i rad har jag gjort lite olika sminkjobb och jag tycker det är förbaskat roligt att vara igång igen. Det är som terapi, låta hjärnan fokusera på färger, former och idéer.
 
I lördags skulle trollens snygga faster på 80-tals fest, så jag tog mina penslar och hårborstar för att förvandla henne till en riktigt 80-tals pingla. Lite före och efter bilder.

 
Det är så otroligt roligt att ha en hobby mitt bland allt vardagskaos. Har ni något ni gillar att göra? Hur samlar ni bäst energi? För vi måste komma ihåg att för att vara bra föräldrar så behöver vi själva må bra!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats