Jennie-Lie

Nästas tur

Jaha, så blev det Mattis tur att vara snorig. Och han tar inte lika lätt på det som Leia. Vi valde att ta en lång helg på landet hos trollens mormor och morfar så vi for hit igår. Lyckades få båda att somna i deras egen säng, men vaknade en timme senare av en Mattis som skrek i panik. Hampus flyttade över honom till oss, han fick nappen och somnade om. Sen har han gjort så till och från hela natten. Vid 4 så hörde man hur näsan täppte igen ordentligt och så fort vi försökte lägga han ner så kom skriket. Så jag fick helt enkelt sittsova med Mattis i famnen, då sov han hur gott som helst.

Vid 7 kunde jag äntligen smyga ner han och mig i sängen igen, så nu ligger vi här och myser!

Men jag är lite fundersam, igår så dreglade Mattis något alldeles fruktansvärt. Vilket han aldrig annars gör. Kan det vara tänder på gång? De är ju snart 4 månader, men egentligen (det som kallas för korrigerad ålder) 7 veckor. Är det inte lite tidigt? När började era smås tänder kika fram? 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Min lilla kille fick sina första vid 4,5 månad. Nu är han 8 månader och hans 8:e tand är på väg upp… Så absolut kan det vara tänder på väg 🙂

stats