Jennie-Lie

Är mitt namn för krångligt?

Jag kom att tänka på en sak här om dagen. Mitt namn är inte det lättaste att stava, och kanske blir också min bloggadress svår att komma ihåg.

Funderar på att byta, vad tycker ni? Ska jag ha kvar jennielie, eller vad skulle den annars heta?! 

Nu ska vi på äventyr med min kära vän och hennes dotter! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Ja det är svårt! Jag hittade din blogg av en slump och sparade inte adressen första gången och vad jag letade! Jenny-Lie, Jenny-Lee, Jenni-Lii… Och när jag ska tips om din blogg till andra (t ex min kompis som också är tvillingmamma) hade jag ingen aning om vad adressen till din blogg är!

stats