jennielie

Jennie-Lie

Sömnuppdatering

Nu har det gått två nätter sen första nattningen i eget rum i egna sängar.

Natt 1:
De somnade som jag skrev, vaknade vid 20 fick mat, Leia fick buffas lite i rumpan men somnade om. Ungefär precis när vi lagt oss så började de att stöka och vid 00 var båda inne hos oss. Ändå sjukt nöjd över att de sov i sitt rum 4 timmar utan gnäll.
Natt 2:
Hela dagen var kaos, vi var hos hälsocentralen på dagen och L hade nu åkt på öroninflammation samt en Mattis med åtminstone två tänder på gång betydde gnäll hela hela dagen. När nattningen kom tänkte jag först strunta i det, men vi gav M en alvedon mot feber och tandont. Ner i sängarna, och hör och häpna så somnade L först. Mattis fick någon extra energi av alvedonen så tillslut tog jag ut han ut rummet för att inte väcka Leia. 
Vi la oss i vår säng, Hampus skulle åka och handla, Mattis somnade nästan direkt, och då vaknade Leia. Så hon fick också komma in i vår säng. Sen sov de så gott, men jag vägrade ge mig. Så när Hampus kom hem så hade jag burit in båda i sängarna igen där de fick sin mat. Mattis fortsatte snarka men Leia vaknade, här tog Hampus över men ca 20 minuter senare så sov de båda och vi kunde få äta middag!
Sen fick vi en fantastisk natt, Mattis sov i sin säng till runt 1-2, och Leia till 4!!!!! De fick komma in till oss och somnade om och vaknade inte för mat förrän 05:30. Leia hoppade alltså över nattmaten!
Helt galet!!!
Ikväll har jag varit på hundkurs och Hampus skött läggningen, ska bli spännande att höra hur det gått!

Har varit borta på jobb och sen hundkurs så nu saknar jag dessa små filurer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats