Jennie-Lie

Bra natt, men trött igen

Inatt sov barnen hela natten, från ca 22 till 06! Jag vaknade inte en ända gång, utan när Leia började vrida på sig och jag vaknade så upptäckte jag att Hampus inte var i sängen. När han kom in i sovrummet frågade jag förvirrat vad klockan var, och han svarade 6!!!! Va?! Trots förkylningar så sov de hela natten, och denna mamma som också år förkyld har känt sig piggare än på länge!

Så idag gjorde jag och trollen en utflykt till huset. Farmor mötte upp oss där för att ta barnen på en promenad så jag fick måla. Maskering, och målat första varvet i barnrummet nu! Ett varv till så är de klart, sen ska det in golv men det får hantverkarna sköta.

När vi kom hem igen så stod middagen på bordet och vi mös ner oss i soffan. M somnade innan men Leia satt med oss. Och nu snarkar de sött igen, får väl se hur den här natten blir nu när jag skrutit lite! Brukar bli kaos!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Farmor, tvillingar och Khazek utforskade Ås m omnejd ca 1 mils promenad blev det och så ville barnen fika så då undersökte vi ett lokalt Café i Ås 👍 Det var en helt underbar dag, och den natten sov farmor 12 timmar 💤😂

  2. A-M

    Farligt att skryta som sagt 😉 nä då dom sover säker sött i natt igen! Min lilla var vaken mellan 03-05 för tredje natten i rad, man har ju varit piggare!

stats