Jennie-Lie

Midsommar

Idag när jag ska lägga mig, alltså inte riktigt än, så kommer jag vara om möjligt ännu mer kär i mina barn. Det blir jag i ju och för sig varje dag, men lite extra idag. De har skött sig helt exemplariskt trots massa påhitt. Här kommer ett långt inlägg för er som vill veta varför.

Jordgubbar till frukost är självklart på midsommar, M blev mer än nöjd!

07:00 vaknade de (japp de har börjat vända igen). Efter frukost och morgonbestyr så for vi till stan för att hitta en t-shirt till H. De sov i vagnen hela tiden och vaknade påväg hem igen. Väl hemma så packade vi ihop oss alla plus inväntade våra andra vänner som skulle komma, och sen gick vi till en lekpark och grillade burgare och lät barnen leka. Twinsen älskade det, de prövade nya gungor, rutschkanor, och kände på sand. 

Leia älskade rutschkanan!


Mattis var mest sugen på att pilla med sanden. 


Efter någon timme ska vi gå hem igen och då slocknar L i selen. Märker även att M är lite trött så när vi kommer hem så stoppar vi de i sängen och de sover i en och en halv timme.

Powernap i sängen, välbehövligt en dag som denna.


Upp och ut igen, dags för kubb innan middagen. De satt nöjt i sina selar och hejade på, flirtade med alla och var så nöjda med livet. En grötpaus för trollen och sen smaka på vår middag, färskpotatis med lax (utomhus såklart).

Vår mysiga midsommarmiddags plats! 


Delar av middagen Trollen kröp nöjt omkring


Extra glad blev de när de hittade en ballong.

en välbehövlig dusch senare och pyjamasar på så fick de åka ner i vagnen med filtar och myggnät. 10 minuters promenad och sen sov de och vi kunde fortsätta med lekar och mys. 

Sovande barn i vagnar!

Alltså de är så fantastiska, när som helst idag skulle de kunnat fått ett bryt och det hade varit helt okej när de träffat så många nya människor, sett massa nya platser och fått så mycket intryck. Men de har haft ett leende på läpparna hela dagen och gett oss den bästa midsommaren vi kunnat tänka oss! Och deras första riktiga midsommar med allt som hör till (förra firade vi ju på sjukhuset).
Nu ska den här mamman avsluta sin magiska dag med en cider och färska jordgubbar med grädde. Vad annars?! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats