Jennie-Lie

Tänk på oss…

Här kommer ett förinställt blogginlägg. Förmodligen har morgonen gått i ett bara för att ta oss iväg i tid. Tack för era lyckpeppningar inför flygresan. 
Det är som ni många säger farligare att åka bil än att flyga, men jag tror jag tycker det är läskigare för jag själv har absolut noll kontroll över läget. Med en bil så kör jag, vet hur jag ska försöka manöverera om det blir något galet men såklart kan jag inte kontrollera andra billister fast det tänker jag inte på. Men med ett flygplan skulle jag aldrig någonsin veta vad jag skulle göra, jag kan inte landa ett plan! Gah nu fick jag ont i magen igen.
 
Tack snälla Elin som lämnade den fina kommentaren om att det till och med är vanligare att människor blir dödade av en ko än att dö i en flygolycka. Just nu kan jag skratta åt det, hoppas det går imorgon också!
 
 

Ser framemot att landa i stockholm och träffa flera av de bästa människorna i helgen.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats