Jennie-Lie

Hon kom in själv

Ibland händer det saker, som är ganska små, men som för oss som föräldrar kan upplevas som väääldigt stora. Det här med sömnen vet ni att vi i perioder har haft det väldigt tufft med, och sen fick de för sig att sova själva för någon dag sen. 
Och igår natt hände nästa stora grej, vid midnatt bra precis så vaknade Leia och utan att bli ledsen så gick hon helt själv in i vårt rum, jag vaknade av hennes små men väldigt bestämda steg som kom in mot sängen. Lyfte upp henne och hon kröp nära, nära och somnade om direkt.
Nyvakna små troll i världens bästa fotölj!
 
Mattis sov i deras säng ända till 02, han brukar ju annars vakna i princip direkt Leia försvinner så det var också häftigt. Men han blev såklart superledsen när han vaknade och ingen var där, så Hampus gick in och hämtade honom. 
 
Ni var flera som undrade över barnens säng, vi valde att köpa en lite tunnare madrass från mio som vi la på golvet, då gör det inget om de skulle rulla ur. Och sen för att få det lite mysigare så byggde Hampus en fin sängram i form av ett hus. Vi har inga leksaker i sovrummet, men däremot mycket små detaljer som vi ligger och tittar på och pratar om. Lampor, bilder och gosedjur är väldigt intressanta att berätta om (för barnen alltså), det gör också att de lättare kan ligga still och slappna av, direkt de ser en leksak annars så ska de upp.
 
Jag har tjat på han att han ska göra en liten guide, vi tog faktiskt bilder på nästan alla steg. Skulle ni vilja se det?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats