jennielie

Jennie-Lie

Sommartid

Hur har era barn tagit tidsomställningen? Här har vi en liten dam som är helt inställd på den nya tiden, somnar vid 19 vaknar vid 7. Men sen har vi en liten gubbe kvar, han somnar vid 20:30 och vi får väcka honom strax innan 8.

Och då ser han ut som på bilden ovan, han är sååå trött. Sen sover han närmare 2 timmar på förskolan istället för han är trött och sen är han vaken till 20:30 igen.

Vi lägger oss vid 19 sen bökar han på och är klarvaken, men jag tänker att det bara är att fortsätta så. Och har det inte ställt om sig till helgen så får vi skippa dagvilan för att han ska bli trött i tid tror jag.

Leia ställde på något sätt om sig direkt, hon sov en dålig dagvila på söndagen och blev trött tidigt och sen var det klart. Så olika de kan vara!
Har ni några knep för att få det rätt?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa S

    Iris är oxå ur gängorna. Somnade en snabbis i min famn idag vid middagen och sen somnade hon för kvällen innan klockan var 19, brukar somna 19.30-20 i vanliga fall. Personalen på förskolan har även sagt varje dag vid hämtning att hon varit kinkig på eftermiddagarna. Hoppas hon kommer till rätta efter helgen.

stats