jennielie

Jennie-Lie

Vilken eftermiddag

Vi hade en fantastisk eftermiddag och kväll på förskolan igår. När jag kom dit så kom Leia springandes och slängde sig i armarna på mig, den känslan alltså! Sen tog hon min hand och så gick vi in till resten av alla som var där. Mattis satt nöjt och lugnt hos en av pedagogerna, och jag satte mig bredvid med Leia. Tillslut kröp även Mattis till mig och så satt vi där och sjöng och dansade tills Birger kom (ett storsjöodjur som ibland dyker upp här i stan), varken Mattis, Leia eller någon av de andra minstingarna tyckte de var så roligt, mest läskigt. Men sen blev det tårta och fiskdamm.
 
Oj vad de gillade tårtorna, Mattis åt tre rejäla bitar, Leia åt två. Så det får bli tårta till deras två års dag också tror jag. Så roligt att få tid och prata med alla andra föräldrar också, vi stannade till och med kvar och åt middag där med några andra. Pizzamiddag för hela gänget.
 
Jag tror att klockan närmade sig 20 innan vi satt i bilen påväg hem igen, men då somnade barnen direkt i både bilen och även när vi bar in dem igen. Och trots en sen kväll så höll de sig på bra humör hela tiden, skönt!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats