Jennie-Lie

Anna Marica om BB ockupationen

När jag från början fick en idé om att starta en föräldrapodd med fokus på Norrland så tänkte jag direkt på BB ockupationen i Sollefteå. Hur den så klockrent beskriver hur fel det kan bli för alla som bor i små byar runt om i Norrland. Det som gör så att blivande föräldrar får åka i upp till 3 timmar på små vägar, utan mobiltäckning och helt överlämnade åt ödet.


Jag kan säga att hade jag behövt sitta tre timmar i en bil när mina värkar var igång så vet jag bokstavligt talat inte vad jag hade gjort, varje värk kändes det som att min kropp skulle gå av på mitten, sprängas vid minsta rörelse. Lyssna på veckans avsnitt med Anna Marica där vi diskuterar berättelser, upplevelser och politik.

 

Vad tycker ni förresten om podden nu? Jag blir så överlycklig för varenda lyssning, varje meddelande, kommentar eller delning så ni anar inte. Vill ni göra mig extra glad just nu så klicka på hjärtat och dela gärna inlägget eller poddavsnittet vidare, och glöm inte följa Norrlandspäron på Facebook.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats