Jennie-Lie

Barnvagnsmarschen

Wow, vilken dag! Kom precis på att jag inte skrivit så mycket innan om det här, men pratat om det i podden och på instagram. Men jag fick frågan om att vara en del av årets Barnvagnsmarsch i Östersund, och SJÄLVKLART sa jag ja! Och idag var det dags, har försökt peppat och delat med mig så mycket jag kunnat inför dagen, och vi hade varit nöjd om det kom 60 pers (förra året deltog 20 stycken). Vi hade tur med vädret, uppbehåll och sol precis när vi körde igång.

Jag och min bästa vän Sanna på scenen, Sanna är den som roddat allt från RFSUs sida!

Och gissa om vi tappade hakan och blev helt sjukt glada när det kom över 200 personer för att vara med, barnvagnar, sjalar, selar, föräldrar, mor och farföräldrar ja helt underbar blandning.

ALLTSÅ WOW!

Marschen i år handlade om mödradödlighet i kris och katastrofländer, visste du att över 300.000 kvinnor varje PR dör under graviditet, förlossning eller av osäkra aborter. Helt sjukt! Men trots ett väldigt tungt ämne så försökte vi vara peppande och lägga fokus på det som faktiskt görs och att det går att göra något åt. Vilket gjorde att stämningen under promenaden blev helt fantastisk!

Alltså wow, ser ni hur mäktigt!?

Det var också mycket fokus på barnen idag, med bullar, Festis, Storsjöodjuret Birger och ansiktsmålning!

Eftersom jag stod på scenen så fick Hampus rodda barnen, kolla bara vilken fantastisk bild på min familj och Birger!

När vi kom hem var det två trötta, ansiktsmålade tvillingar vi fick bära in.

Så nu kryper jag ner i soffan med en otroligt härlig känsla, över hur mycket otroligt grymma och engagerande människor som kom idag!! TACK!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats