Jennie-Lie

Black friday – bra eller?

Idag är det black friday, en dag som numera är en hel vecka med massa reklam, erbjudanden och inbjudan till konsumtion.

Jag vet inte om det bara är jag, men inför den här julen så önskar vi oss väldigt få prylar och saker. Sånt som inte är nödvändigt! Samma sak till barnen, vi önskar oss bara saker som verkligen behövs, eller upplevelser för dom.

Men tillbaka till black friday, jag är en sån som har lätt att ryckas med. Komma på alla tusen saker jag vill ha, för det är ju så bra pris. Men inför imorgon och helgen så har jag gjort en lista, och den listan är det ända jag ska kolla efter. För det är ju trots allt väldigt skönt att handla det man behöver till ett bättre pris.

På vår lista står:

– Dammsugare: vår la av i förrgår, alltså den är stendöd, så det måste vi ha.

– Present: vi kör secret santa i familjen så jag ska köpa någonting (kan inte skriva här) till den personen jag har.

– Julklapp till Hampus: inte heller den kan jag skriva ut nu.

– Stativ till mikrofoner: eftersom jag håller på med ett poddrum behövs andra stativ.

– Matta; samma sak här, till poddrummet

– vinterskor till barnen; de har idag ett par men behöver ett par till

-lekhjälmar till barnen; måste ha på förskolan.

Så det här ska jag hålla ögonen efter idag. Ingenting annat! Då blir det inte onödig konsumtion utan sånt jag ändå behöver ha! Vad tycker ni om Black friday?

vill att mina barn ska ha en fortsatt underbar planet att bo på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats