Jennie-Lie

En dag på zoo

Igår tog vi bilen till ParkenZoo i Eskilstuna. Jag tror nästan jag var mer förväntansfull än barnen.

Vi hade kanonväder hela dagen, så pass varmt att när Leia såg en vattenspridare inne hos getterna så ville hon direkt dra av sig tröjan och springa dit.


Både Leia och Mattis hade full fart med att titta, peka och prata med alla djuren. Djuren som man fick klappa var såklart favoriten. Men det är så roligt med två åringar, man vet aldrig riktigt vad de kommer uppskatta mest. Tvätta händerna var också superkul.

Men det roligaste på hela dagen var ändå karusellerna! Vi avslutade dagen med att vara i nöjesparken. De har aldrig åkt karuseller innan, så trodde de kanske skulle tycka det var lite läskigt. Ett varv åkte jag med dem, sen kastade dem av mig och ville åka själva.

Det var första gången jag var på Parken zoo, och jag blev väldigt positivt överraskad. Entrén är ganska dyr, men då ingår allt. Djurpark, nöjespark med fria åk och även ett bad. Så jag tyckte ändå det var prisvärt. Hit kommer vi åka fler gånger!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats