Jennie-Lie

En riktig dålig dag

Jag vet inte varför, men jag har bara en så dålig dag. Min energi är lika med noll, min hjärna funkar inte, Leia fick feber och alla förhoppningar om att hinna fixa kalas innan helgen känns längre och längre bort.

Allt var så mycket bättre i helgen, på en filt kikandes på kosläpp.

Jag är inte så trött, det är inte det som är problemet. Är bara helt tom. Irriterad. Less. Ja noll positivitet. Hade sån bra känsla efter vår fantastiska helg igår kväll, men idag är allt som bortblåst.

Förstår inte riktigt, det här är inte jag…

Hoppas ni inte blir allt för deppiga av detta inlägg, men jag måste bara ärlig med att allt inte är rosa moln och glitter varje dag. Har ni en bra eller dålig dag? Kanske några tips som kan muntra upp mig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paulina Gunnardo

  Jag har en rätt bra dag idag men har också sånna där dagar. Lika bra att vara ärlig och inte låtsas att allt är rosa moln 🙂 Hoppas du får en bättre dag idag!

 2. Malin

  Du är en riktig klippa vännen. <3 ibland så spökar även amningshormonerna och dom är inte alls att leka med. Styrkekramar <3

 3. Calle

  Nya tag imorrn JL!
  Du är grym och jag hade en betydligt bättre dag än väntat på jobbet idag för att du var där!

 4. Fridah

  Känner verkligen igen mig! Jag är högkänslig och blir ofta låg efter för mycket intryck. I min tonår trodde jag att jag var bipolär vissa gånger då jag kunde gå från sprudlande energiknippe till att känslostormande och ledsen utan att veta varför. Har också haft en härlig helg men kände som du igår, jag behöver helg efter helgen. Då brukar jag försöka dra ner tempot nån dag, fastän det är skitjobbigt. Förstår att det är svårt att justera tempot med tre småbarn hemma, men så mycket sömn man kan få till och bra mat är nog mina bästa tips. Och att man hittar små stunder att vara ensam – även om det är svårt.

  Kämpa på! Det kommer bättre dagar. Och efter er fullspäckade helg är det inte konstigt att du är sliten och less. Stor kram!!

  1. jennielie

   Ja det är nog smart! Precis så har jag fått tänka denna veckan, ta ner kraven på mig själv, sänk tempot och försök att ta en stund åt gången ❤️ tack för din jättefina kommentar! Den hjälpte verkligen!

stats