jennielie

Jennie-Lie

Event-bakis

Jag har haft en helt fantastisk rolig vecka på jobbet, som alltid när det är eventdags! Det är mycket att göra, långa dagar och intensiva vändningar. Men alltså när eventen levererar utöver förväntningar så blir det en magisk känsla!

Jag har ju haft sällskap i Östersund av bloggarna Johanna och Paula, även Felicia från fantastiska Loppi var här. Och vilket dygn, vi han med lite sightseeing, massa fantastisk mat från Vezzo och Jazzköket och så klart huvudpunkten med bröllopseventen. Kolla bara så fint det var!

Bilder från fantastiska Marlene Nielsen!

Har jag några läsare som ska gifta sig snart? Vet ni om att jag och Hampus planerade vårt spontana bröllop på tre veckor, tur vi hade bra och mycket hjälp!

Förutom detta så roddade vi en hyllningskonsert till Avicii på vårt torg på några dagar. Jag han tyvärr inte själv se det, men har fått det berättat för mig och sett filmer på hur mäktigt det var. Så sorgligt alltihop, men samtidigt så fint att få sörja och bearbeta det som hänt tillsammans.

Som vanligt efter event så har man känt sig halvt bakis idag, och som grädde på moset så kommer en förkylning smygandes. Hoppas att lite sömn tar bort det värsta! Ha en fin kväll fina ni!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats