jennielie

Jennie-Lie

Få till vårkänslan hemma

Är det inte underbart att solen börjar hitta fram igen, och det kan till och med bli riktigt varmt och skönt på dagarna. När solen kommer fram, dagarna blir ljusare så börjar det klia i inredningsfingrarna hos mig. Jag blir sugen på nya gardiner, mattor, lakan ja allt. Men det kan ju bli ganska dyrt, och speciellt när man är hemma mammaledig. Så mitt tips blir då istället att kolla på vad ni har på väggarna, för ett par tavlor kan göra riktigt stor skillnad och hos Desenio.se finns det hur mycket som helst att välja på och man får så mycket inspiration.

Vi valde att satsa på att få in lite tavlor i barnens rum och till vår trappa. En tavla kan tillföra så mycket i inredningen, och speciellt när man har barn. Att prata och fundera på tavlorna tillsammans.
Leia och Mattis fick välja en varsin poster med djur på till sitt sovrum, och bredvid denna så satte vi en tavla där det står “You are my forever”. När vi satte upp tavlorna så pratade vi om vad det betydde, att vi alltid kommer finnas där för dom och att vi föralltid kommer älska dom. Gissa om tårarna kom när Leia sen sa “Jag kommer älska dig och pappa föralltid” och Mattis stämde in “Jag med föralltid”.


Unni fick också en tavla (älskade verkligen stilen och känslan på dessa tavlor) där det står “Loved one”, passar så klockrent till Unni, vars namn också betyder älskad.

Till vår trapp ville vi också ha lite tavlor då vi har en helt vit, ganska stor vägg, att fylla. Där ville vi ha något som får oss att må bra, fnissa och påminnas om oss. Därför blev det dessa tre tavlor. En med Eucalyptus för det är vår blomma, vi har haft den på bal, bröllop och namngivningar. En härlig rolig text då vi ofta skämtar om våra rumpor hemma. Och sen ville vi få in en färgklick och jag, men framförallt, Hampus gillar att cykla så då kände vi att den passade oss bra också.


Trappens nya tavlor, alltså hur fina!!!

Det bästa med detta är att när jag får ett inredningssug så är det inte så kostsamt att byta känsla på rummet med hjälp av posters från Desenio.

Hur tänker ni kring tavlor? Vill ni ha texter eller färg?
Och kliar det i era inredningsfingrar också? Om ni anger koden ”norrlandsparonen” så får ni 25% rabatt på posters hos Desenio Giltighetstid: 5-7 mars
Gäller ej på ramar, handpicked-/collaboration/ personal posters

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats