jennielie

Jennie-Lie

Gravid vecka 21

Nu är det dags att börja med uppdateringarna för den är graviditeten. Jag ska skriva ett inlägg om hur det har varit hittills, och jämföra lite med tvillingarnas graviditet. Imorgon går vi redan in i vecka 22 men jag tänkte hinna med vecka 21 innan det!

Från 1177 – Gravid vecka 21
Nu har alla organ bildats, men det kommer att ta många veckor innan de mognat och börjar fungera. Fostret har blivit ungefär 26 centimeter långt och ökat i vikt till omkring 400 gram. Det kan höra och reagerar på både ljud och ljus.

 • Äntligen börjar illamåendet helt vara borta, och jag är mycket piggare. Jag hoppas att det får hålla i sig i några veckor då jag känt mig som en zombie de senaste månaderna.
 • Jag känner av lilla Sprallen varje dag nu, det är så fantastiskt mysigt att känna lite buffar. Och för varje dag blir det mer och mer sparkar av det hela, och jag hoppas att Hampus och trollen snart kan känna sparkarna utifrån.
 • Jag är hungrig om dagarna, men äter de minsta portionerna men typ hela tiden istället. Det är faktiskt lite jobbigt att inte kunna dra i sig en hel pizza bara för det är gott, haha. Men efter några tuggor så tar det stopp och försöker jag äta mer då så kommer illamåendet.
 • Sakta men säkert börjar funderingar kring den här förlossningen att komma upp. Ska skriva mer om mina tankar kring det här i ett längre inlägg.

IMG_1165

Morgonens mage på jobbet!

Jag tycker att det är skönt att det äntligen börjar synas att det är en gravidmage som gömmer sig där. Innan har det mest känts som att det lika gärna kan vara semesterkilona som synts. Förövrigt så var det ungefär den här outfiten jag levde i varje dag under förra graviditeten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. JW

  Jag är själv i v 25 med andra barnet. Tycker det är så kul att följa er eftersom mitt första barn är några veckor yngre än era tvillingar och jag hittade din blogg när vi båda var gravida förra gången. ❤️

  1. jennielie
   jennielie

   Åh hurra, det är så kul att få följa dig med <3 och såå roligt att vi blir gravida så lika i tiden 😉 <3

stats