jennielie

Jennie-Lie

Gravid vecka för vecka – 24

I söndags fick jag och Hampus lite spel, eller framför allt jag. Flera dagar, kanske veckor, har min hjärna snurrat kring förvaring hemma. VI har så mycket saker som inte har någon plats, outnyttjade ytor och nu när vi ska bli en till i familjen så kände jag att vi behövde styra upp det här. Så efter en väldigt lugn lördag, så blev vi rastlösa. Ringde mina föräldrar och frågade om vi fick lämna hund och barn där över dagen (snälla som de är så sa de självklart, TACK) och sen packade vi in oss i bilen och for till Sundsvall.  I  veckans avsnitt får ni följa med oss under dagen.

Och påvägen hem så stannade vi i solnedgången vid världens finaste rastplats och tog lite bilder. Kolla bara den här, den vill jag förstora sen.IMG_1701

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats