jennielie

Jennie-Lie

Gravid vecka för vecka – bristningar

Sån ångest jag haft över detta avsnitt av gravid vecka för vecka. Jag vill inte att det ska vara så, men så har det varit. Jag visar nämligen upp både gamla och nya bristningar som jag fått vid mina graviditeter. Har till och med drömt om att Hampus bytte ut våra videos mot nya för han tyckte det var för skämmigt, som sagt ångest delux. 

Ni kan se hela avsnittet här

Ofta när man ser fina eller populära gratisbiljett så är det på helt perfekta runda, släta magar, utan bristningar. Och allt för få visar upp sina vackra magar med bristningar. Jag tänkte verkligen försöka utmana mig själv att ta mycket bilder på magen, för den är ju faktiskt det vackraste på min kropp just nu. För där i ligger vår lilla sprallis!

Kanske finns det någon fantastisk fotograf som vill hjälpa mig? Har ju både Hampus och min fina vän Sanna som är grymma fotografer, så dom ska jag tjata hål på med att hjälpa mig. Men det är även en utmaning att ställa sig framför någon som man kanske inte känner så bra och fånga något som inte känns bekvämt på ett vackert sätt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin S

  Du är så jäkla vacker. <3
  De vore faaantastisk att fota dig. Men som sagt så bor jag lite långt bort och är ingen fotograf utan fotar mest för att de är så jäkla roligt. Hoppas du får tag i någon grym fotograf!
  Stor KRAM.

 2. Tessie

  Du har en fantastiskt vacker gravidmage! Och jag tycker du har helt rätt i att alla gravidmagar är fina och helt otroliga som kan bära på ett barn 💕

  Jag och min sambo har precis startat ett nytt företag som genom 3D-scanning och 3D-utskrift kan erbjuda gravida kvinnor att få en helt unik modell av sig och sin gravidmage.

  Gå gärna in på hemsidan för att läsa mer: http://mybabybump3d.se

  Och kolla in vår nystartade Instagram: mybabybump3d för fler bilder 😍

  Önskar dig en trevlig dag!

stats