jennielie

Jennie-Lie

Hampus första buff

Jag var som ni vet väldigt nervös att släppa senaste avsnittet av gravid vecka för vecka. Att visa upp magen och bristningarna, men stödet ni har gett och all pepp är helt fantastiskt. Har blivit rörd till tårar flera flera gånger!!!

Men samma kväll, alltså på torsdagen, så fick jag en annan belöning (eller kanske snarare Hampus). Jag kände hur Sprallen var igång i magen och sa åt Hampus att lägga handen på magen. Självklart så blev den lugn just då, konstigt det där, men efter en liten stund så kom det en liten buff och Hampus kände den!!

IMG_1526På kvällen innan Hampus kände första buffen.

Hampus har nog förstått och accepterat den här graviditeten tidigare än vad jag har. Det är först de senaste veckorna, när jag verkligen känner sparkar varje dag, och mår bättre som jag har lyckats att iallafall börja förstå att det är en ny liten människa som byggs där inne.

IMG_1563

Så att nu Hampus också fått känna av Sprallen är helt magiskt. Igår kväll fick han känna den för andra gången, en rejäl kick när vi låg i soffan och kikade på film. Och rätt som det va så kände jag något som spjälade emot i magen precis till vänster om naveln, kände lite där och visst var det någon liten kroppsdel av Sprallis som den låg och pressade emot. Hampus han också känna innan hen snurrande iväg igen.

Ibland slår det mig hur häftigt det är, att du bor där inne lilla vän.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jennielie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats