Jennie-Lie

Hej Billund!

Vi är framme, vilka magiska barn vi har alltså! De är så grymma att resa med. Först bil från Östersund – Arlanda igår kväll/natt. Ett stopp i Sundsvall strax innan midnatt då vi fyllde på med varm choklad och paj. Sen körde vi på till 03.30 då vi äntligen kröp ner i hotellsängarna. Dock vaknade Unni och Leia till ordentligt så somnade inte förrän närmare 05. Upp och hoppa vid 8:30 för frukost och sen packa, fixa och iväg till flygplatsen.

så redo att åka på semester! Vår fina barnskara.

Eftersom barnen ändå sov bra i bilen så var det som vilken annan dag som helst för dem. För oss vuxna har allt gått förvånansvärt bra också.

Duktia barn på transferbussen (ja de åkte i pyjamas då de inte ville byta om, och vi fick lite tidsnöd)

Vi mötte farmor och farfar BO på Arlanda och checkade in. Samma strul varje gång med vagnen, ingen som vet vart de där jäkla plastpåsarna finns att hämta! Vi kan väl inte vara de ända som reser med barn?

Jaja, Leia blev lite trött på efter lunchen där, så jag slängde upp henne i Unnis sele, och ångrade direkt att jag lämnade toddler selen hemma. Leia gillad verkligen fortfarande att få vara nära och somnade nästan där på ryggen.

Leia i lilla selen, funkade helt ok!

Sen var det dags för flyget, och barnen skötte sig exemplariskt. Leia och Mattis fikade, läste lite bok, mös. Och Unni, ja hennes första flygtur gjorde hon sovandes i min famn. Bästa bönan!

Vi landade enligt tid, en timmes flyg var ju helt perfekt. Taxi raka vägen till vårt hus, och DIREKT vi kom innanför dörren slängde de av sig kläderna och skrek: VI VILL BADA! så det var bara att hoppa iväg till Lalandia och badhuset!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats