Jennie-Lie

Hej Veckan!

Alltså ni förstår inte vilken vecka vi har framför oss här inne, jag har så mycket som händer just nu. Och det ska bli så roligt att få dela med mig av allt till er.
Men för att sammanfatta vår midsommarhelg så blev den väldigt lugn, bara god mat och härligt sällskap hos mina föräldrar. Igår tog vi en sväng till vår stuga för att få till vattnet, det lovades solsken men det var ljug. Regnade konstant medan vi var där.
Men barnen var nöjda ändå i sina galonkläder, inne i stugan sprakade brasan och det var rätt så mysigt ändå. Sen så åkte faktiskt jag och Hampus hem, medan barnen fick vara kvar hos mormor och morfar. Vi hade nämligen lånat ett släp som var tvunget att komma in till stan (vår volvo har ingen dragkrok), så vi gjorde det bästa av två världar istället. Vi tog släpet och mamma och pappas bil, och barnen fick vara kvar och ha lite sommarlov med momma och moffa en dag.
Lite stökiga hade de varit igår kväll med sömnen, men sen hade de sovit hela natten iallafall. Ikväll ska vi hämta hem dom igen, och imorgon blir det förskolan som vanligt.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats