Jennie-Lie

Hejdå myspölen

Jag vet att jag har skrivit det förut, men alltså wow så mycket jag kan knyta an till saker ibland. Myspölen är en av dom, tänk där låg dom, alla tre små barnen, och mös och var nyfikna på varandra. Men nu har den mest stått, ibland drar de fram den till TVn, men då blir det oftast bråk, eftersom de inte är så små längre så blir det trångt.

Myspölen har verkligen varit ett av våra toppköp inför Unnis ankomst, så ska ni ha syskon så rekommenderar jag det verkligen. Det ger barnen en trygg plats att bara ligga och titta på varandra och prata. Får man sitt första barn så kan jag rekommendera den ändå, världens bästa plats för dom att träna på att ligga på mage, snurra runt och sen sitta i.

Men nu har vi sålt den, när jag tog fram och fotade den så var Unni så otroligt söt. Hon försvann iväg, sen kom hon springandes med en filt och kröp ner i myspölen.

Så jag tror att kanske även hon har lite separationsångest. Men vi har istället köpt in två stycken sittpuffar, vi tänker oss att Leia och Mattis ska få dom i födelsedagspresent, och om även Unni sitter bra i dem så ska hon också få en. De är beställda från Nobodinoz i spanien, jag har fått orderbekräftelse. Tänker att jag skriver mer om hur det gick att beställa därifrån sen!

Men visst är de otroligt fina? 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats