Jennie-Lie

Helgen i Stockholm

Alltså vilken helg, så mycket energi jag har nu! Jag blev nämligen bjuden ner till Stockholm för att kika på Besafe och Voksi nyheter, och dessutom få ta del av en stor studie som gjorts av NTF, finansierat av BeSafe, IF skadeförsäkringar och Volkswagen, kring barnsäkerhet i bil. Jag kommer skriva mer om det här sen.

Stockholm tog emot mig med 11 grader varmt och sol, så jag började min tripp med en lååååång promenad och pratstund med min fina gamla pluggvän Carro. Vi gick och gick och gick, åt lite bulle och gick lite mer.


Jag blev helt fascinerad över den smarta lösningen för bullen, sånt finns inte här uppe.

Efter vi sagt hejdå så checkade jag in på hotellet, och sen stannade jag där resten av kvällen. Köpte upp lite godis, tog en lång dusch och sen satte jag mig vid datorn för lite jobb.

Dagen efter var det dags att möta upp resten av det otroligt härliga gänget som är ambassadörer för BeSafe, vi började med lunch innan vi fick ta del av nyheterna. Och låt mig säga att nyheter det kommer det att bli, jag ville helt ärligt ha allt de visade, och jag lovar att hålla er uppdaterade om vad som kommer. Men det är än sålänge hemligt så kunde inte fota så mycket där. Kvällen fortsatte sen med middag och drinkar innan vi kom i säng.

Den otroligt goda lunchen, Fish n chips! 

Dagen efter så promenerade vi till Volkswagens showroom där de presenterade studien, vi fick prata och ställa frågor till massa otroligt engagerande människor och jag blev verkligen så inspirerad av att kunna föra vidare endel av kunskapen vidare till er.

Men ni förstår väl hur MYCKET jag längtade efter barnen och Hampus när jag åkte hem? 54 timmar utan varandra, men alltså gud så nödvändigt det var för mig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats