Jennie-Lie

Hon tar sig fram

Idag har det släppt ordentligt, Unni har hittat sin egna stil på att ta sig fram. Hon sätter ner höger tårna och trycker ifrån, samtidigt som hon drar med armarna.

Hon har krupit fram och tillbaka i vardagsrummet och när hon ser något hon vill ha, ja då tar det bara sekunder så är hon där.

Älskade lilla bönan, mammas strumpor var roliga att följa efter ett tag.

Herrejisses va stolt jag är, samtidigt som mitt hjärta går i tusen bitar över den korta mysiga bebistiden jag fick, okej jag vet att jag överdriver lite, men det känns hemskt. Leia och Mattis var närmare 10 månader innan de började ta sig fram. Hittade ett gammalt inlägg om det här. Unni har alltså hälften så gammal som de var. Inte konstigt att den här bebistiden går snabbt.

Som vanligt är Unni en liten superbebis, så förutom att hon varit lite mer vaken på kvällarna, så har hon inte varit ett dugg frustrerad, utan rätt som det var så bestämde hon sig bara för att ta sig fram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Förstår din känsla totalt! Min son ( första och än så länge ensam barn) började åla i väldans fart vid 4-4,5 månad och kröp på knä helt rent och snabbt vid 6 månader .. kommer ihåg att jag sörjde att spädbarnstiden var över så fort 🤓

  1. jennielie

   Åh Hejja Hejja!!!! Det är ju både skönt, Unni har inte hunnit bli frustrerad utan tog sig fram direkt, och jobbigt i och med att man får börja hålla mer koll 😂❤️

 2. Anna

  Ja tiden går SÅ fort nu med andra barnet 🙈 har även jag följt dig sedan du var gravid med tvillingarna. Fick en son september -15 och en dotter nu feb -18. ☺️

  1. jennielie

   Eller hur! Alldeles för snabbt!! Men va roligt att vi har barn så nära, jag hoppas jag kan bidra med någon igenkänning för dig 😂😘❤️

 3. Jenny

  Ville bara säga att det är såååå mysigt att följa er då vi har barn i nära ålder. Jag fick också tvillingar 2015, fast i december. Och sen fick jag ett barn igen i december 2017. Så vi har väldigt nära mellan våra 🙂 Känner också att bebistiden går så fort den här gången, att minstingen gör allt mycket snabbare än vad tvillingarna gjorde. Kul att följa någon i samma situation! 😀

  1. jennielie

   Men åh tack för din fina kommentar! Va häftigt att vi har barn så nära i ålder!!!! Eller hur? Jag känner att jag njuter mer den här gången också, men tiden springer på alldeles för fort!!!

   1. Jenny

    Ja verkligen häftigt! ☺️ Ja, jag njuter också mer nu men känner att tiden bara springer iväg. Tyckte det tog sååååå lång tid innan tvillingarna var 6 månader men nu gick det såå snabbt haha ☺️

    1. jennielie

     Eller huuuuuur! Visst är det helt galet, andra gången som mamma är så mycket skönare men allt går så jäkla snabbt 🙈❤️

stats