Jennie-Lie

Jul igen

Jisses va tiden bara rusar ifrån mig. Och nu är det alldeles snart jul, och det juligaste rummet här hemma har såklart tvillingarna. Leia älskade att plocka fram julsaker och ville ha mer, mer och mer. Och helt ärligt så sover jag mer än gärna inne hos dom just nu.

Vi försöker faktiskt hålla tillbaka rejält på julklappar i år, dels för ekonomin (man blir ju inte rik som föräldraledig), men också för miljön. Barnen kommer få en leksak var, sen kanske lite kläder som de faktiskt behöver och sen blir det en slant in på sparkontot.

Till se vuxna i min familj har vi ”hemlig tomte”. Alltså vi har dragit en person som vi köper en julklapp till för ca 1000kr. Sen kommer såklart hampus få en av mig.

För några år sen så spenderade jag närmare 10.000kr på julklappar. Känns inte riktigt hållbart, julen är så mycket mer än bara dyra klappar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Du gör skillnad, dina poddar är amazing och visar en värld som jag tycker inte visas. Allt är inte guld och glitter, en massa samarbeten och rosa fluffiga moln. Och att du är en förebild som tänker på miljön och inte handlar en massa julklappar till dina barn. (Eller ja du OCH Hampus såklart 🙂 du känns så äkta, en förebild helt enkelt!!

stats