Jennie-Lie

Julen var magisk

God fortsättning alla fina underbara här inne!

Vi har helt checkat ut några dagar från sociala medier, bara njutit av varandra, familjen, god mat, spel och allt som hör julen till.

Uppesittarkvällen spenderades självklart framför Bingolotto, i pauserna klädde vi granen och slog in klappar. Eftersom mina föräldrar renoverat en hel del i höst så var det lite städning som behövdes innan granen och julen kunde komma in. Så vi fick göra lite nytta på kvällen också, men det var så mysigt! Unni sov gott men Leia och Mattis hjälpte oss med ljus, kulor, glitter och stjärnan. Sen hängde vi upp julstrumporna innan även trollen somnade gott!

Julaftonsmorgon spenderades självklart i pyjamasar, Leia och Mattis sprang upp till julstrumporna och när de sen kom ner och fick se granen och alla paket så blev de alldeles lyriska. Helt underbart! Sen var julafton igång, det blev matlagning, pulkaåkning, lunch, fika och Kalle. Innan det var dags för julklappsspel och sen tomten.

Leia och Mattis spanade och spanade efter tomten, och tillslut kom han åkandes på en spark ner för backen. Dom skriken var det högsta jag hört! Leia blev lite blyg och gömde sig hos moster, Mattis hjälpte mig att öppna dörren och Unni satt med stora ögon i min famn.

Sen blev det julklappsutdelning, Leia vågade sig fram fort till tomten för att hjälpa honom springa med klapparna, även Mattis hjälpte till såklart och Unni med! En fantastisk mysig stund med klappar och tomte och barnen blev så glada för alla fina paket.

Tänk också att det här var Unnis första jul, hon gick omkring, drog i paket och öppnade till och med några paket själv (med lite hjälp såklart).

Snörena var absolut favoriten hos Bönan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats