Jennie-Lie

Kaos i vardagen

Alltså, jag vaknade med ett sånt sug efter att blogga. Det var länge sen jag hade det, men nu händer det så mycket i livet som jag känner att jag vill dela med mig av till er.

Okej vi börjar med en uppdatering, vår helg var helt fantastisk. Vi har njutit av solen, barnen har cyklat, vi har fikat, varit på badhuset, börjat måla sista varvet på huset och varit hos farmor och planterat.
Jag har också lyckats ta mig ut två gånger för att springa, för ikväll är det nämligen dags för vårruset, det som har varit mitt mål att ta mig joggandes/löpandes runt. Kommer ett inlägg till om detta.

När vi är ute och gör saker så sköter sig barnen oftast otroligt bra, de lyssnar och tar hand om varandra och sig själva. Men sen är det klart att de kan bli trötta. Då blir det bråk, skrik och ledsna miner. De kan vägra ta på sig kläder, springa iväg, gömma sig och ja vara allmänt kaosiga. Tycker alltid det är spännande att vara ute bland folk med alla tre, för man ser endel blickar, jag fick också höra från en bekant att jag ”Ser så trött ut”. Jag vet inte men det är kanske inte det man vill höra? SÅKLART JAG ÄR TRÖTT, Jag har tre barn, varav en som fortfarande äter på natten, två som drömmer mardrömmar och sen är det full fart på dagarna. Men vet ni? Jag älskar det, jag älskar vårt liv just nu och skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Så säg istället ”Vilket grymt jobb du gör” nästa gång du ser en trött mamma, tro mig det hjälper!

KAOS är ett fantastiskt ord, vi har massa kaos hemma, Kärlekskaos!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Åå Fagervallen! Dit går jag också med barnen för att busa. De kryper in i båten och vill aldrig komma ut 🙂

stats