Jennie-Lie

Livet är inte perfekt

Alltså veckans avsnitt av Norrlandspäron tycker jag är så himla viktigt. Linda pratar om hur tufft det varit för henne att ta sig in i rollen som mamma. Vi pratar också om hur föräldraskapet kan vara olika och om hur vi påverkar varandra. Även om du bara vill väl när du ger dina råd, så kan mottagaren ta det hårt och känna sig otillräcklig. Lyssna, förstå och ge istället beröm för att det funkar för dom. Om någon ber om råd är det såklart en annan sak!

Eller det här med sociala medier, hur allt i instagramvärlden kan se så perfekt ut, medan det i verkliga livet kanske inte är det. Jag försöker vara så öppen jag kan i mina kanaler, för jag tycker det är otroligt viktigt att inte alltid låtsas som att livet är på topp!
Därför vill jag gärna veta, hur mår ni just idag?

Avsnittet kan du lyssna på här eller där poddar finns

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats