Jennie-Lie

Lusselelle

Hoppas ni haft en magisk fin lucia dag! Jag älskar lucia, alla ljus, fina sånger, lussekatter och bara 11 dagar kvar till jul.

Här blev det en liten annan lucia än planerat. Igår fick vi nämligen hämta hem Mattis med feber 38,2. Han har normalt 37,5-37,6 så ingen jättefeber men han har även varit lite snorig i helgen. Så både han och Leia kom hem igår.

De var pigga och höll sig vakna hela kvällen till läggdags och Mattis feber var borta. Så imorse gjorde vi samma som förra veckan, Leia fick ålka till förskolan och Mattis vara hemma med mig.

Mysigaste pepparkakan!
Mattis sov vidare när klockan ringde så jag och Leia tog en mys stund i soffan och kollade på Luciatåget på tvn medan Hampus var ut med hunden.

Mattis vaknade vid 8:45 och var superpigg och glad. Så då kunde vi kliva upp och äta frukost i soffan sen fick Mattis hänga med mig in på ett möte på jobbet. Han var superpeppad på att jobba, men framförallt att åka buss till jobbet.

Lilla tomten påväg mot bussen!

Han skötte sig superbra på jobbet, sen mötte vi upp Hampus för lunch och sen fick Mattis följa med Hampus till jobbet medan jag hade samtal med frejabarnmorskan på sjukhuset.

Direkt efter det så hämtade jag upp killarna och vi for på luciatåg på förskolan. Och eftersom Mattis varit frisk och pigg hela dagen så fick han också gå i tåget.

Världens sötaste luciatåg med så duktiga barn. Jag väljer att inte lägga ut några bilder här eftersom man inte vet hur de andra föräldrarna tänker kring att deras barn syns på bilder. 

Sen blev det gröt, mackor och lek inomhus innan vi åkte hem. 

Samvetet har man slagits med idag när Leia har varit på förskolan och Mattis med oss. Men Leia var superglad när vi kom, men sprang lika fort tillbaka till pedagogerna, och sen kunde hon inte sluta prata om att de tränat lussesånger och varit ute på Knallis. Så jag tror att vi alla har haft en bra dag, trots lite pusslande.


Det var iallafall två trötta och väldigt nöjda små pepparkakor som somnade gott här ikväll. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats