Jennie-Lie

Make over i hallen

Vi har en så konstig hall, man kliver innanför dörren, där finns det en liten golvyta, kanske 1 x 1 meter. Sen finns det en liten trappa upp (3 trappsteg) och en lång trappa ner i källaren. När man kommer upp har vi en lång smal hall som går in emot köket. Vi har tänkt bygga om eller bygga ut en hall och haft en provisorisk lösning. Men nu inser vi att det är ett tag kvar tills dess och med tre barn behövs en smidig lösning.

vår provisoriska lösning med en klädställning och hyllor.

Problemet är ju också att det är ett element och dörrkarm som gör att vi inte har mycket att röra oss med vad gäller djupet. Vi har letat men inte hittat några möbler som funkar. Så gissa glädjen när vi hittade serien mackapär på Ikea. Den plus Hampus snickeri kunskaper gjorde att den serien funkade perfekt!

Vi köpte en hög ställning med både skoställ och hylla. Samt ett ganska högt skåp med skjutdörrar. Jag och Hampus har våra kläder på galgar, och i de stora gråa korgarna.

Barnen har sina krokar på sidorna, och i skåpet har de varsin radda med lådor för småsaker som vantar, mössor eller strumpor.

Visst blev det bra? Så skönt med lite ordning, och Leia och Mattis älskar att ha sina egna lådor och få hålla ordning själva.

Gillar ni när jag visar lite detaljer från hemmet? Glöm inte klicka i hjärtat så gör jag det oftare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats