Jennie-Lie

Mamma, min mamma!

Idag är det morsdag, och det finns ingen mamma som min mamma!

Hon är min stora trygghet i livet, när jag är orolig eller tänker på något som har med barnen att göra, då är det hon jag frågar. Dels för hon är utbildad och jobbar inom förskolan, men också för att hon är den klokaste människan jag känner. Och barnen har den absolut mest fantastiska mormorn som finns, de är så trygga med henne så fort hon är i närheten kan vi försvinna för då bryr de sig inte alls om oss, då är det 100% mormor som gäller.

Till och med Leia som verkligen är en riktig mammagris, har inga problem alls att byta ut mamma mot momma.

Så tack mamma för allt du gör för mig, mina syskon och min familj <3 Vi älskar dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats