Jennie-Lie

Måndagmorgon

Mattis har fortsatt ha små feberstunder i natt, så Hampus får börja dagen med att vabba och vid lunch byter jag av honom. Och ikväll ska vi hoppa på tåget ner mot Arlanda. Som det var igår så höll sig febern borta hela dagen och Mattis var lika pigg som vanligt, så därför känns det inte som att resan är hotad iallafall. Förra gången vi reste så hade vi ju magsjukor omkring oss, då var vi betydligt mer nojiga. Varför ska man alltid bli lite sjuk eller krasslig när man ska ut och resa?

FullSizeRender

Imorse hände även något som inte har hänt på säkert ett halvår, jag kunde smyga upp ur sängen utan att varken Leia eller Mattis vaknade. Annars så vaknar de sekunden jag rör på mig, speciellt Leia. Men de fortsatte att snarka så fint, vilket också kändes som ett bra tecken på att de skulle få vara hemma och ta det lugnt innan resan.

Förutom att jobba undan det jag behöver så ska jag sen ta en runda på stan för att inhandla det sista. Alvedon till barnen, solkräm till oss vuxna och en kofta till Leia står på listan.

Ah tänk att vi börjar vår resa ikväll, vår semester. Är så sliten efter den här sommaren med graviditet, renoveringar och full fart på jobbet. Så att få en vecka tillsammans, och med mormor, morfar, moster och morbror känns så skönt. Då kan man kanske få barnvakt och kunna läsa en stund någon dag, det ser jag framemot. Solstolen, en bok och något kallt i glaset. Har ni några bra lästips?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Det lilla bageriet på strandpromenaden är toppen! Eller ensamma hjärtan o hemlösa hundar. Och hundar, hus och hjärtats längtan 🙂

stats