Jennie-Lie

Mästerfotografen

Leia är så fantastisk duktig och intresserad av att ta kort och filma. Förra torsdagen så var Hampus i Stockholm. Och när jag vaknade så sov barnen fortfarande, och jag kände att ”nä idag är vi hemma och tar det lugnt tillsammans”. Så hemma var vi, och mysigt var det faktiskt. Så mitt i dagen, gick vi upp för att hämta Unni som hade sovit, och då hittar Leia min telefon och säger ”Mamma ställ er där så får jag ta ett kort och skicka till pappa .”

Så det var bara att ställa upp, så här får ni en glimt av hur vi såg ut denna hemmadag.

Det jag inte visst var att hon även tagit en bild när vi kom ut från sovrummet, och Mattis blev så glad av att se Unni så han slängde en kram på henne och de tippade, och jag höll på att snubbla. Så såhär ser vi egentligen ut hemma:

Jag har köpt en ny filmkamera, DJI Osmo pocket, och den är pytteliten och Leia har redan börjat låna den. Tänk om hon en dag känner att hon vill starta en youtube-kanal, eller ha en egen fotoutställning. Det är sååå spännande att se vad barnen kommer hitta för intressen.

Påtal om intressen så tänker vi låta barnen testa lite olika aktiviteter denna termin, dans, ridning, jympa och simning kanske? Vad gillar era 3 och 4 åringar att göra?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats