Jennie-Lie

Mellis på äventyr

Inlägget är ett samarbete med Njie

Ni som följt oss länge vet att vi gillar att gå på äventyr hela familjen, att ta sig ut och uppleva nya saker. Ibland räcker det med att gå ut och göra snöänglar och ibland tar vi bilen flera timmar för att uppleva något nytt.

När vi var på vår Norrlandstripp så åkte vi till en liten tjärn utanför Arvidsjaur som kallades för ”Grodkällan”. Perfekt utflyktsmål för småbarnsfamiljer, kort att gå, spångar hela vägen och en grillplats där man kunde inta sitt mellis.

Men något man alltid behöver när man är på äventyr är mellis, små snabba mellanmål som gör att både stora och små håller energin uppe.

Något som vi ofta köper här hemma är Njies produkter, till barnen blir det ofta deras Propud. Det är alltså olika puddingar, barnen älskar chokladsmaken. Och deras produkter är det alltså inget tillsatt socker i, vilket känns så himla mycket bättre än att ge dom andra produkter som man vet innehåller mycket mer socker än det skulle behöva.

Vi vuxna behöver ju också få i oss energi ibland, deras milkshakes är perfekta för oss. För ibland hinner man inte mer än ta en klunk innan barnen har spillt, tappat något på marken eller att man behöver torka snor. Det är så lyxigt att man kan få något riktigt gott, nyttigt och som ger en energi. Fast jag inte garantera att man får ha de ifred, Leia och Mattis verkligen gillar dessa milkshakes också. 

Vad brukar ni ge era barn när ni är på utflykt?

Inlägget är ett samarbete med Njie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats