Jennie-Lie

När Leia får välja

Leia älskar kläder, alltså verkligen ÄLSKAR. Hon byter om kanske 2-3 gånger per dag, och även om det oftast är sockersöta klänningar ellee glitter som gäller just nu, så hittar hon ibland de tuffaste outfitsen. Som i helgen, då hittade hon ett par jeans, sin skjorta och Mattis gamla tröja. Sen villa hon också ha Mattis keps och mina solglasögon i bakfickan. ”Mamma ta kort på mig nu när jag är så cool”

Det är så roligt att se deras intressen växa fram, undrar om hon kommer fortsätta gilla kläder! Hur är era barn? Bryr de sig om vad de har på sig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mickis

    Så sjukt gullig!!

    Mina tjejer 3 och 5 är helt omöjliga. Jag har absolut INGET att säga till om när det kommer till kläder! Här blandas det randigt med prickigt, glitter, regnbågar, enhörningar och rätt snurr. Ibland gör det ont i ögonen på mig men det är så himla kul att se hur de uttrycker sig genom sina kläder så det är bara att go with it 🙂

    1. jennielie

      Haha eller hur! Jag tycker det är helt fantastiskt roligt att se på allt häftigt hon tar på sig. Mattis är inte alls intresserad utan tar glatt på sig det vi lägger fram 😉

stats